8 έως και τις 11 Νοεμβρίου Κλειστό Γήπεδο του Π. Φαλήρου
(πρώην Tae Kwon Do)

Με επετειακό χαρακτήρα η διοργάνωση του 2023

Η ΟΠΑΠ MARATHON EXPO 2023, η διεθνής έκθεση αθλητισμού που ετησίως συνοδεύει τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί για ακόμη μία χρονιά στο Κλειστό Γήπεδο του Π. Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do), από τις 8 έως και τις 11 Νοεμβρίου 2023.
Το 2023, αποτελεί μία ξεχωριστή χρονιά με επετειακό χαρακτήρα καθώς ο θεσμός θα γιορτάσει με πολυπληθείς αθλητικές και πολιτιστικές δράσεις την 40η του επιτυχημένη διοργάνωση.


Η πολυαναμενόμενη για τη δρομική και ευρεία αθλητική κοινότητα έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, έρχεται πιο μεγάλη και ανανεωμένη από κάθε άλλη χρονιά, φιλοξενώντας περισσότερους από 180 εκθέτες, εκπροσώπους των σημαντικότερων εταιρειών του κλάδου.
Η ΟΠΑΠ MARATHON EXPO 2023, μια αθλητική διοργάνωση που αγκαλιάζει με θέρμη η παγκόσμια δρομική κοινότητα και όχι μόνο, ετησίως συγκεντρώνει περισσότερους από 60.000 επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο και συνίσταται σε ένα ιδιαιτέρως σημαντικό κομμάτι του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας καθώς αποτελεί μέρος της δρομικής εμπειρίας αλλά και πρώτο σταθμό των συμμετεχόντων απ’ όπου και παραλαμβάνουν το kit τους.


Στο πλαίσιο της έκθεσης θα φιλοξενηθούν όπως κάθε χρόνο οι σημαντικότερες εταιρείες αθλητικών ειδών αλλά και συναφείς με τον αθλητισμό εταιρείες και φορείς που θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε ένα ευρύ και στοχευμένο κοινό που επισκέπτεται την έκθεση με σκοπό να ενημερωθεί για τις διεθνείς εξελίξεις και τάσεις του κλάδου.  Αθλητική ένδυση  και  υπόδηση,  αθλητικά  αξεσουάρ,  αθλητική  διατροφή,  προϊόντα και  υπηρεσίες τεχνολογίας,  προπονητικές  υπηρεσίες,  κέντρα  αποκατάστασης  και  θεραπείας,  αθλητικός τουρισμός αλλά και οι σημαντικότερες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις, αποτελούν μόνο μέρος των εκθετών που θα υποδεχθεί η ΟΠΑΠ Marathon EXPO 2023.


Η έκθεση πραγματοποιείται σε διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ και  της Περιφέρειας Αττικής με τη σημαντική υποστήριξη του ΟΠΑΠ και εταιρεία παραγωγής τη
Be Best.

Σας προσκαλούμε να δώσετε το παρών στο κορυφαίο αθλητικό, εμπορικό και πολιτιστικό γεγονός της χρονιάς.