Γιατί Thirsty Fruits;

Επιλέγουμε τα καλύτερα & πιο ώριμα φρούτα από την Ελληνική γη. Ακολουθούμε φυσικές μεθόδους επεξεργασίας. Χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Χωρίς προσθήκη θείου ή άλλων επιβλαβών για την υγεία συντρητικών.

Τα προιόντα μας:

· Αποξηραμένο δαμάσκηνο χωρίς κουκούτσι
· Αποξηραμένο βερίκοκο χωρίς κουκούτσι
· Αποξηραμένος Λωτός σε φέτες
· Αποξηραμένο Μήλο σε φέτες
· Αποξηραμένο Πορτοκάλι σε φέτες

Η εταιρεία ThirstyFruits ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2015 από μια ομάδα Γεωπόνων – Τεχνολόγων Τροφίμων με όραμα να προσφέρουν κάτι ποιοτικά ανώτερο σε όλους άυτούς που δεν εφησυχάζουν ειδικά όταν πρόκειται για τη διατροφή τους.

Αφορμή για αυτό στάθηκε η παρατήρηση ενός λογικού παράδοξου! Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, με ένα από τα καλύτερα εδαφικά μικροκλίματα παγκοσμίως, γιατί κυκλοφορούν κατά κύριο λόγο εισαγόμενα αποξηραμένα φρούτα από τρίτες χώρες έχοντας μάλιστα επεξεργαστεί με θείο; Ακόμα χειρότερα σε κάποια έχει προστεθεί ζάχαρη σε ποσοστά΄που αγγίζουν μλεχρι και το 40%. Η ThirstyFruitsεπέλεξε λοιπόν να εγκατασταθεί στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας προκειμένου να προμηθεύεται άμεσα και με το λιγότερο δυνατό κόστος φρούτα από το Ν. Κορινθίας που συνδυάζει παραθαλάσσιες καλλιέργειες αλλά και ορεινούς οπωρώνες σε μια στενή ζώνη ανάμεσα στον Κορινθιακό κόλπο και τα βουνά της Αρκαδίας.

Ανήσυχοι και οι ίδιοι και παραμένοντας πιστοί στο όραμά και τις γνώσεις μας, επενδύουμε καθημερινά το χρόνο, το μεράκι και την αγάπη μας στην παραγωγή Ελληνικών αποξηραμένων προϊόντων, ποιοτικά ανωτερων από κάθε άλλο!

Η δίψα μας για να σας παρέχουμε Ελληνικά και Φυσικά προϊόντα δε σβήνει… Αντίθετα αποτελεί τον κινητήριο μοχλό που μας πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και μας ωθεί να γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα!

 

Ξεκινώντας από το στάδιο της συγκομιδής, η ThirstyFruitsστέλνει τους καταρτισμένους γεωπόνους της να επιλέξουν καρπούς άριστης ποιότητας από Έλληνες παραγωγούς. Έτσι τα αποξηραμένα φρούτα που θα προκύψουν διατηρούν το φυσικό τους άρωμα και είναι πολύ γευστικά αποκλειστικά και μόνο στα φυσικά σάκχαρα του καρπού. Από τη συγκομιδή τα φρούτα κατευθύνονται απ’ ευθείας στους ψυκτικούς θαλάμους όπου φυλάσσονται στις κατάλληλες συνθήκες έως την επεξεργασία τους. Μετά το πλύσιμο και τη διαλογή, τα προϊόντα τοποθετούνται στο θάλαμο ξήρανσης. Προκειμένου να διατηρήσουν μεγάλο μέρος των θρεπτικών συστατικών τους και δεδομένου ότι δεν προστίθενται συντηρητικά σε κανένα στάδιο, η αφυδάτωση γίνεται σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και απαιτεί πολύ χρόνο. Μετά την ξήρανση ακολουθεί και 2η διαλογή πριν τα προϊόντα συσκευαστούν κατάλληλα ώστε να φτάσουν κοντά σας αναλλοίωτα. Τρανή απόδειξη για το πόσο πολύ υπολογίζουμε την ασφάλεια των προϊόντων μας όλοι εδώ στη ThirstyFruits, αποτελεί και το γεγονός ότι η εταιρεία είναι πιστοποιημένη από την TUVAustriaσύμφωνα με το πρότυπο ENISO 22000:2005.

 

?