Η εταρεία GLOBBER

Η εταιρεία GLOBBER ιδρύθηκε 2014 από εξειδικευμένους ανθρώπους με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στη βιομηχανία του πατινιού και καθιερώθηκε ταχύτατα ως κύριος παίκτης στην αγορά πατινιών τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες.

Για την GLOBBER τα πατίνια δημιουργούνται ώστε να προσφέρουν στο αναβάτη τους την αίσθηση της ελευθερίας και της απόδρασης βιώνοντας την πρώτη εμπειρία οδήγησης, τις πρώτες οικογενειακές βόλτες, την εναλλακτική κίνηση στην πόλη.

Η GLOBBER πιστεύει ότι η καινοτομία αποκτά σημασία όταν ο πελάτης μπορεί να αντιληφθεί ένα συγκεκριμένο όφελος. Για το λόγο αυτό επικεντρώθηκε σε δύο βασικές πτυχές που ενισχύουν την ομαλή εμπειρία οδήγησης: την άνεση και την ασφάλεια. Με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των προϊόντων της: Ποιότητα Υλικών – Αξιοπιστία – Καινοτομία, η εταιρεία GLOBBER αναπτύσσει ταχύτατα τη δυναμική της καθώς έχει σήμερα παρουσία σε περισσότερες από 65 χώρες παγκοσμίως.

Η εταιρεία Globber συμμετέχει σε διεθνής διαγωνισμούς έχοντας αποσπάσει πάνω από 15 βραβεία ερασιτεχνίας, πρωτοτυπίας και χρήσης τα τελευταία 4 χρόνια.

Βρείτε την πλήρη συλλογή πατινιών και αξεσουάρ της GLOBBER σε καταστήματα παιχνιδιών και σε ποδηλατικά καταστήματα. Η εταιρεία GLOBBER εκπροσωπείται για την Ελλάδα & την Κύπρο αποκλειστικά από την εταιρεία Γ. Ν. ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΑΕΒΕ η οποία έχει αναλάβει τη διανομή της στις εν λόγω αγορές.