Αθήνα, 8 Νοεμβρίου 2023

Χιλιάδες επισκέπτες στην 1η ημέρα λειτουργίας της ΟΠΑΠ MARATHON EXPO 2023

Με τεράστια επιτυχία και έντονο ενθουσιασμό στέφθηκε η πρώτη ημέρα λειτουργίας της ΟΠΑΠ MARATHON EXPO 2023, την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Π. Φαλήρου, με χιλιάδες επισκέπτες να δίνουν δυναμικό παρών στην κορυφαία διεθνή έκθεση που κάθε χρόνο συνοδεύει τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Τη φετινή ΟΠΑΠ MARATHON EXPO εγκαινίασε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κ. Σοφία Σακοράφα, μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση, την Υπουργό Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη, τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη και τη διευθύντρια του ανθρώπινου δυναμικού του ΟΠΑΠ, κ. Αχίλλειας Κοντού.


Ο παλμός του αθλητισμού χτυπά δυνατά για ακόμη τρεις ημέρες στην ΟΠΑΠ MARATHON EXPO 2023, αναμένοντας χιλιάδες λάτρεις της άθλησης! Περισσότεροι από 180 εκθέτες με τα πιο δυνατά αθλητικά brands της αγοράς και υπηρεσίες από τον χώρο του αθλητισμού σας περιμένουν να τους συναντήσετε από κοντά !


✔Αθλητική ένδυση και υπόδηση


✔Αθλητικά αξεσουάρ


✔ Αθλητική διατροφή


✔ Προϊόντα τεχνολογίας και αθλητικός εξοπλισμός


✔ Αθλητικός τουρισμός, διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις, αθλητικοί σύλλογοι και Περιφέρειες


Δείτε ΕΔΩ όλους τους εκθέτες!


Η ΟΠΑΠ MARATHON EXPO 2023 έτοιμη να καταρρίψει κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας, σας περιμένει να την επισκεφθείτε. H είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ.


Πέμπτη 9/11: 10:00-20:00
Παρασκευή 10/11: 10:00-20:00
Σάββατο 11/11: 10:00-19:00


📌Για την άνετη περιήγησή σας στην Έκθεση και για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των δρομέων κατά την διαδικασία παραλαβής του υλικού συμμετοχής, σας προτρέπουμε να επισκεφθείτε την ΟΠΑΠ Marathon Expo από Πέμπτη έως Παρασκευή, προκειμένου να αποφύγετε το ενδεχόμενο συνωστισμού το Σάββατο 11/11.