Η ΟΠΑΠ MARATHON Expo αποτελεί τη σημαντικότερη εμπορική Έκθεση αφιερωμένη στον αθλητισμό, που συνοδεύει με τεράστια επιτυχία τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, έναν παγκόσμιο θεσμό που πέρα από τον αθλητικό του χαρακτήρα, διακρίνεται για την πολιτιστική του διάσταση. Πλέον, καθίσταται ως αναπόσπαστο κομμάτι του Αυθεντικού Μαραθωνίου, καθώς είναι η πρώτη επαφή του επισκέπτη δρομέα με το μοναδικό αυτό διεθνές αθλητικό γεγονός. 
 
Η εμπορική έκθεση ορόσημο για τη διεθνή δρομική και αθλητική κοινότητα θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως και τις 9 Νοεμβρίου 2024, στο εκθεσιακό κέντρο του Κλειστού  Γηπέδου Π. Φαλήρου (πρώην TAE KWON DO).
Η Marathon ΟΠΑΠ Marathon Expo 2024, η κορυφαία αθλητική εμπορική έκθεση που ετησίως συγκεντρώνει περισσότερους από 60.000 επισκέπτες απ’ όλον τον κόσμο, στη φετινή της διοργάνωση θα φιλοξενήσει όλες τα κορυφαία brands και θα πλαισιωθεί από ένα μοναδικό  πρόγραμμα δράσεων με δρομικό και ευρύτερα αθλητικό πρόσημο αλλά και συνεργειών με διεθνείς φορείς που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού.
Αθλητική ένδυση και υπόδηση, αθλητικά αξεσουάρ, αθλητική διατροφή, προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας, προπονητικές υπηρεσίες, κέντρα αποκατάστασης και θεραπείας, αθλητικός τουρισμός αλλά και οι σημαντικότερες διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις, αποτελούν μόνο μέρος των 160 και πλέον εκθετών που θα υποδεχθεί η ΟΠΑΠ Marathon Expo 2024, το μεγαλύτερο τριήμερο αθλητικό γεγονός της χώρας.
Σας περιμένουμε να γίνεται μέρος της διεθνούς εκθεσιακής αθλητικής διοργάνωσης.
Όλες οι διεθνείς τάσεις γύρω από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του ευρύτερου τομέα του αθλητισμού!
 
Αθλητική Ένδυση – Υπόδηση
Αθλητικά & Δρομικά είδη και Αξεσουάρ
Προϊόντα Τεχνολογίας
Όργανα Γυμναστικής
Αθλητικός Εξοπλισμός
Αθλητική Διατροφή & Συμπληρώματα Διατροφής
Υγεία & Διατροφή
Ενεργειακά Ποτά
Εργομετρικά Κέντρα
Κέντρα Αποκατάστασης και Φυσιοθεραπείας
Προπονητικές Υπηρεσίες & Σχολές
Γυμναστήρια Ακαδημίες
Προϊόντα & Υπηρεσίες Fitness, Spa & Wellness
Περιφέρειες Ελλάδος 
Αθλητικός Τουρισμός
Διεθνείς Μαραθώνιοι- Αγώνες Δρόμου
Αθλητικοί Σύλλογοι & Σύλλογοι Δρομέων
Outdoor Sports