Προϊόντα από την GLOBBER

Ποδήλατο Ισορροπίας – Training Bike: Το πρώτο μου ποδήλατο ισορροπίας…Ρυθμιζόμενο ποδήλατο εκμάθησης ισορροπίας ιδανικό για τα πρώτα ποδηλατικά βήματα των παιδιών και την εύκολη μετάβαση σε κανονικό ποδήλατο με πετάλια. Διαθέτει ρυθμιζόμενο τιμόνι σε δύο ύψη και ανθεκτικές μαλακές λαβές. Το κάθισμα ρυθμίζεται σε 3 ύψη και είναι από αντιολισθητικό υλικό TPR.

Κατασκευασμένο με ανθεκτικό πλαίσιο και σκελετό από ελαφρύ ατσάλι, διαθέτει εξαιρετικά ανθεκτικά αφρώδη ελαστικά 8,5” που δεν τρυπάνε. Για ηλικίες 2-5 ετών και αναβάτες έχω 20 κιλά. Διατίθεται σε τέσσερα χρώματα Μπλε, Πράσινο Lime, Κόκκινο και Ροζ. Προτεινόμενη τιμή λιανικής €49,99.

 

Evo 4 Σε 1: Προσαρμόζεται καθώς το παιδί σας μεγαλώνει. Γιατί να αγοράσετε 3 διαφορετικά προϊόντα όταν μπορείτε να πάρετε 1 για όλα; Καροτσάκι, περπατούρα & πατίνι! Όλα σε ένα! Ρυθμιζόμενο σε δύο ύψη κάθισμα για την χρήση καρότσι / περπατούρα, το οποίο αφαιρείται με το πάτημα ενός κουμπιού. Το τιμόνι επίσης τοποθετείται και αφαιρείται με το πάτημα ενός κουμπιού. Για την χρήση του πατινιού διαθέτει ρυθμιζόμενο T-Bar σε 3 ύψη με εύκολο στην χρήση σφιγκτήρα. Το πλαίσιο είναι ενισχυμένο για αναβάτη έως 50 κιλά. Το τιμόνι και οι εμπρόσθιοι τροχοί κλειδώνουν με το πάτημα ενός κουμπιού για εύκολη εκμάθηση.

Καροτσάκι για ηλικίες 15-36 μηνών (20 κιλά)
Περπατούρα για ηλικίες 15-36 μήνες (έως 20 κιλά)
Πατίνι για ηλικίες 3+ ετών (έως 50 κιλά).
Διατίθεται σε τρία χρώματα Μπλε, Πράσινο Lime και Ροζ. Προτεινόμενη τιμή λιανικής €89,99.

 

Primo Fantasy Lights: Πατίνι με 3 ρόδες για αναβάτες έως 50 κιλά. Το μοναδικό πατίνι με ενισχυμένο τυπωμένο πλαίσιο.
Οι μπροστινοί τροχοί διαθέτουν LED φωτισμό και αναβοσβήνουν χωρίς μπαταρίες. Διατίθεται σε πέντε σχέδια American Flag, Racing Red, Small Flowers Pink, Stars and Strips Blue, Stars Violet. Προτεινόμενη τιμή λιανικής €79,99.

 

Πατίνι Elite Lights: Mε 3 ρόδες και μηχανισμό αναδίπλωσης για εύκολη μεταφορά. Διαθέτει ρυθμιζόμενο σε 4 ύψη T-Bar με εύκολο στη χρήση σφιγκτήρα.
Πατενταρισμένο σύστημα ελλειπτικής αναδίπλωσης του πάνω μέρους του πατινιού. Το πλαίσιο είναι ενισχυμένο για αναβάτη έως 50 κιλά. 
Το τιμόνι και οι εμπρόσθιοι τροχοί κλειδώνουν με το πάτημα ενός κουμπιού για εύκολη εκμάθηση.
Οι μπροστινοί τροχοί από υλικό PU και ρουλεμάν ABEC 5, διαθέτουν LED φωτισμό και αναβοσβήνουν χωρίς μπαταρίες. Διατίθεται σε τρία χρώματα Μπλε, Πράσινο Lime, Ροζ.
Προτεινόμενη τιμή λιανικής €89,99.

 

 

Πατίνι Flow 125 Foldable με μηχανισμό αναδίπλωσης τιμονιού. Αναβάθμιση σε δύο τροχούς για αναβάτες ηλικίας 6 ετών και άνω. Διαθέτει ανθεκτικές και άνετες λαβές τιμονιού και ρυθμιζόμενο Τ-Bar σε 4 ύψη με εύκολες αλλαγές ρυθμίσεων. Το πλαίσιο είναι σύνθετης επίστρωσης με ενισχυμένης έγχυσης αλουμίνιο και μαλακή ταινία EVA. Οι τροχοί είναι διαμέτρου 121mm από υλικό PU με ρουλεμάν ABEC 5. Διατίθεται σε Κόκκινο, Μπλε, Μαύρο και λευκό.
Προτεινόμενη τιμή λιανικής €99,99.

 

One NL 125: – Το απόλυτο πατίνι για εφήβους με ενισχυμένο deck. Διαθέτει τιμόνι με πτυσσόμενες λαβές, ρυθμιζόμενο T-Bar σε 3 ύψη και τροχούς διαμέτρου 125mm με ρουλεμάν ABEC 7. Αποκλειστικό και πατενταρισμένο σύστημα αναδίπλωσης – διπλώνει και ξεδιπλώνει σε 1”. Το πλαίσιο είναι σύνθετης επίστρωσης με ενισχυμένης έγχυσης αλουμίνιο με επίστρωση βαφής πούδρας και μαλακή ταινία EVA. Διατίθεται σε δύο χρωματικούς σχεδιασμούς Μαύρο/Γκρι και Μαύρο/Μωβ. Για αναβάτες έως 100 κιλά. Προτεινόμενη τιμή λιανικής €119,99.

 

GLOBBER ΟΝΕ NL 230: Ένα πατίνι που απευθύνεται σε ενήλικο κοινό το οποίο επιθυμεί να μετακινηθεί άνετα και με ασφάλεια εντός πόλης σε μικρές/μεσαίες αποστάσεις καθώς είναι εξοπλισμένο με μεγάλους τροχούς 230mm για άνετη κύλισης και φρένο χειρός με ντίζα και κουδουνάκι για ασφαλή μετακίνηση στην πόλη. Διαθέτει ρυθμιζόμενο σε 3 ύψη T-Bar με ηλεκτροστατική βαφή αλουμινίου & χερούλια που αναδιπλώνουν με ανθεκτικές και άνετες λαβές τιμονιού από υλικό TPR και αναδιπλώνει σε 1”. Προτεινόμενη τιμή λιανικής €179,99.

 

 

 

 

One K E-Motion E-10 (ηλεκτρικό): Ηλεκτρικό scooter για εφήβους με ρυθμιζόμενη κολώνα τιμονιού (κατά ύψος) και πλαίσιο από ατσάλι. Ένα σύγχρονο μέσο που σέβεται το περιβάλλον χωρίς να παράγει καυσαέρια.
Συνίσταται για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους με κανονικές & ήπιες επιφάνειες κύλισης. Διατίθεται σε δύο χρώματα Μαύρο/Γαλάζιο & Μαύρο/Lime. 
Για αναβάτες και ηλικίες 8+ Ετών / 50 κιλά 
Χαρακτηριστικά:
Ισχύς μπαταρίας 150W
Αυτονομία: 6km (αναλόγως βάρος αναβάτη & κλίσης εδάφους)
Μέγιστη ταχύτητα 12km ανά ώρα
Μέγιστη κλίση 10%
Προτεινόμενη τιμή λιανικής €199,99.