Βραβεία ποιότητας απέσπασαν τα νέα προϊόντα της Μελισσοκομία Χελμός

Προϊόντα με μέλι παραγωγής μας συνδυασμένα με επιλεγμένους ξηρούς καρπούς υψηλής ποιότητας που αλέθονται από την οικογένεια Σουκά . Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, χωρίς συντηρητικά χωρίς φοινικέλαια.

ΑΛΕΙΜΜΑ ΜΕΛΙ ΜΕ ΠΑΣΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ (ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ)
Θρεπτική αξία:
Τα αμύγδαλα είναι εξαιρετική πηγή βιταμίνης Ε και μαγνησίου, καλή πηγή πρωτεΐνης και φυτικών ινών, προσφέρουν κάλιο, φωσφόρο, σίδηρο, μόνο-και πολυακόρεστων λιπαρών οξέων και αποδίδουν χαμηλά επίπεδα κορεσμένων λιπαρών και καθόλου χοληστερόλη. Είναι επίσης πολύ καλή πηγή ασβεστίου.
Το μέλι θεωρείτε υψηλής θρεπτικής αξίας κυρίως στο μεγάλο αριθμό διαφορετικών ουσιών όπως τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία από τα οποία ξεχωρίζουν το ασβέστιο το μαγνήσιο, ο ψευδάργυρος και ο σίδηρος.

 

ΑΛΕΙΜΜΑ ΜΕΛΙ ΜΕ ΠΑΣΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ (ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ)
Θρεπτική αξία:
Τα φουντουκιά περιέχουν ικανοποιητικές ποσότητες βιταμίνης Β6, φιλλικού οξέος , φωσφόρου, καλίου και ψευδάργυρου. Επιπλέον είναι μια πλούσια πηγή μόνο-και πολυακόρεστων λιπαρών οξέων και περιέχουν ποσότητες από ω-6 και ω-9 λιπαρών οξέων, όπως το ελαϊκό οξύ.

 

ΑΛΕΙΜΜΑ ΜΕΛΙ ΜΕ ΠΑΣΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙΟΥ (ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ)
Θρεπτική αξία:
Τα φιστικιά αιγίνης ποπ έχουν μεγάλη θρεπτική αξία καθώς έχουν πληθώρα ευεργετικών συστατικών για τον οργανισμό μας. Περιέχουν την βιταμίνη Β3, που λέγεται νιασινη, είναι η βιταμίνη που ελευθερώνει ενέργεια από τα κύτταρα. Είναι πλούσια σε καλά μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, φυτικές ίνες, μέταλλα και ευεργετικά αντιοξειδωτικά συστατικά.
Το μέλι θεωρείτε υψηλής θρεπτικής αξίας κυρίως στο μεγάλο αριθμό διαφορετικών ουσιών όπως τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία από τα οποία ξεχωρίζουν το ασβέστιο το μαγνήσιο, ο ψευδάργυρος και ο σίδηρος.